* Dispomedfarm - Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Fotografiile, imaginile filmate existente pe acest site sunt furnizate de catre producator, de catre echipele de medici specialisti care au utilizat in tratamentul pacientilor produsele Biotitus Derma® si sunt protejate de drepturile de autor. Reproducerea acestora este interzisa fara acordul autorilor. De asemenea, sunt citate pasaje din legislatia romana in vigoare, armonizata cu legislatia europeana, care reglementeaza conditiile ce trebuie respectate pentru punerea pe piata a dispozitivelor medicale.

1. Declinarea responsabilitatii
Fotografiile prezentate, insotite de text au, in principal, caracter informativ in scopul respectarii dreptului pacientului de a fi corect informat. Valoarea maxima a obligatiilor SC Dispomedfarm SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC Dispomedfarm SRL de la clientul respectiv.

2. Returul produselor
Returul produselor se supune Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000, completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului".

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum. Denuntarea de contract se face numai in scris.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de documentele originale ( e.g. factura). Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

3. Refuzul coletului
Va recomandam sa refuzati receptia coletelor care prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, mentionand motivul refuzului pe borderoul de livrare. Reclamatiile privind starea in care a ajuns coletul, ulterioare acceptarii si platii produsului, nu vor fi luate in considerare.

4. Litigii
Orice litigiu aparut intre clienti si SC Dispomedfarm SRL va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

5. Date personale
SC Dispomedfarm SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Datele personale furnizate de catre clientii persoane fizice sunt folosite exclusiv in scopul onorarii comenzilor acestora.