BIOTITUS® Derma

BIOTITUS® Derma reprezinta o gama hidroactiva de produse utilizabile in toate fazele de vindecare a plagilor, precum si in tratamentul afectiunilor dermatologice.

Compozitie unguent BIOTITUS® Derma: Cera, Olivae oleum, Helianthi oleum, Ricini oleum hidrogenate, Bismuthi subgallas, Gum Rosin, Camphora, compozitie brevetata si marca internationala.

Produse:

Tub unguent 20 ml BIOTITUS® Derma

Unguent » BIOTITUS® Derma
35.7 RON
Pretul include TVA
Adauga in cos

Unguent omogen, de consistentă semisolidă, de culoare galben pănă la galben-verzui cu miros ușor de camfor. Pachetul conține un tub de 20ml cu BIOTITUS® DERMA.

Tub unguent 50 ml BIOTITUS® Derma

Unguent » BIOTITUS® Derma
51.17 RON
Pretul include TVA
Adauga in cos

Unguent omogen, de consistenta semisolida, de culoare galben pana la galben-verzui cu miros usor de camfor. Pachetul contine un tub de 50 ml cu BIOTITUS® DERMA.

Compresa impregnata BIOTITUS® Derma

Compresa » BIOTITUS® Derma
149.94 RON
Pretul include TVA
Adauga in cos

Comprese impregnate cu BIOTITUS® DERMA, unguent omogen, de consistenta semisolida, de culoare galben pana la galben-verzui cu miros usor de camfor. Cutia de comprese contine 10 bucati, fiecare avand dimensiunea 10 cm X 10 cm.

BIOTIvet

Reprezinta o gama hidroactiva care ofera solutii in toate fazele de vindecare a plagii, asigurand un microclimat favorabil cicatrizarii.

Unguentul Biotivet contine: Hypericum perforatum L extract, Bismuth subgallas, ricini oleum hydrogenate, cera, colophonium, helanthi oleum.

Momentan nu exista produse in categoria BIOTIvet, va rugam sa reveniti.

HemoTreat®

HemoTreat® este un produs sigur, usor de administrat, usor de tolerat de pacienti, fara reactii adverse, fara contraindicatii absolute, cu o eficacitate foarte buna, care poate fi administrat in toate formele bolii hemoroidale, fiind un produs cu o larga aplicabilitate.

Momentan nu exista produse in categoria HemoTreat®, va rugam sa reveniti.