Tub unguent 20 ml Biotitus Derma

Unguent omogen, de consistentă semisolidă, de culoare galben pănă la galben-verzui cu miros ușor de camfor. Pachetul conține un tub de 20ml cu Biotitus Derma.

Adauga in cos
35.7 RON
Pretul include TVA
Unguentul BIOTITUS DERMA contine: Ceara, Ulei de Masline, Ulei de Floarea Soarelui, Ulei de Ricin, Camfor, Guma de Colofoniu, Bismuth, Boswellia si Calendula.
 Produsele Biotitus Derma au fost create pentru tratarea plagilor de diferite etiologii si a afectiunilor dermatologice. Avand o toleranta buna la nivelul pielii produsul este indicat in :

·                Tratamentul local al plagilor acute: arsuri de orice natura (solare, chimice cu flacara sau lichid fierbinte) si alte leziuni ale pielii;

·                Tratamentul local al plagilor cronice: escare, ulcere vasculare;

·                Tratamentul local al afectiunilor dermatologice: eczeme umede, dermatite de contact, radiodermite, psoriazis.

·                Tratamentul local al cicatricilor patologice;

·                Tratamentul local post-peeling chimic sau cu laser;

Tratamentul local in zona donatoare de grefa cutanata

Produsele Biotitus Derma ® sunt eficiente în toate fazele de vindecare a plagilor: inflamatorie, de granulatie si de epitelizare, datorita urmatoarelor proprietati:

Þ    Proprietati antiinflamatorii   

Þ    Debridare autolitica – este asigurata de Unguentul BIOTITUS® Derma prin folosirea împreuna cu un pansament ocluziv; 

Þ    Previne si controleaza infectia plagii

·         Bacteriostatic demonstrat pentru germeni multirezistenti: Staphylococcus aureus, Streptococcus gr.A, Enterococcus, E. Coli, Klebsiella pneumoniae, Klebsiella oxytoca, Enterobacter cloacae, Enterobacter aerogenes, Providentia stuartii, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa;

·         Bactericid limitat pentru Staphylococcus aureus si Streptococcus pyogenes gr.A.

·         Actiune antifungica pentru Candida albicans, Aspergillus niger;

Þ    Asigura mediul umed caracterizat de o hidratare constanta a plagii, temperatura si pH;

Þ    Asigura formarea unui nou epiteliu de calitate  si favorizeaza regenerarea pielii;