Tub unguent 20 ml BIOTITUS® Derma

Unguent omogen, de consistentă semisolidă, de culoare galben pănă la galben-verzui cu miros ușor de camfor. Pachetul conține un tub de 20ml cu BIOTITUS® DERMA.

Adauga in cos
35.7 RON
Pretul include TVA
Unguentul BIOTITUS® DERMA contine: Ceara, Ulei de Masline, Ulei de Floarea Soarelui, Ulei de Ricin, Camfor, Guma de Colofoniu, si Bismuth.
 Produsele Biotitus Derma au fost create pentru tratarea plagilor de diferite etiologii si a afectiunilor dermatologice. Avand o toleranta buna la nivelul pielii produsul este indicat in :

·                Tratamentul local al plagilor acute: arsuri de orice natura (solare, chimice cu flacara sau lichid fierbinte) si alte leziuni ale pielii;

·                Tratamentul local al plagilor cronice: escare, ulcere vasculare;

·                Tratamentul local al afectiunilor dermatologice: eczeme umede, dermatite de contact, radiodermite, psoriazis.

·                Tratamentul local al cicatricilor patologice;

·                Tratamentul local post-peeling chimic sau cu laser;

Tratamentul local in zona donatoare de grefa cutanata

Produsele BIOTITUS® Derma sunt eficiente în toate fazele de vindecare a plagilor: inflamatorie, de granulatie si de epitelizare, datorita urmatoarelor proprietati:

Þ    Proprietati antiinflamatorii   

Þ    Debridare autolitica – este asigurata de Unguentul BIOTITUS® Derma prin folosirea împreuna cu un pansament ocluziv; 

Þ    Previne si controleaza infectia plagii

·         Bacteriostatic demonstrat pentru germeni multirezistenti: Staphylococcus aureus, Streptococcus gr.A, Enterococcus, E. Coli, Klebsiella pneumoniae, Klebsiella oxytoca, Enterobacter cloacae, Enterobacter aerogenes, Providentia stuartii, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa;

·         Bactericid limitat pentru Staphylococcus aureus si Streptococcus pyogenes gr.A.

·         Actiune antifungica pentru Candida albicans, Aspergillus niger;

Þ    Asigura mediul umed caracterizat de o hidratare constanta a plagii, temperatura si pH;

Þ    Asigura formarea unui nou epiteliu de calitate  si favorizeaza regenerarea pielii;